Transformatiescanner

Het team achter de Transformatiescanner

Check of jouw organisatie toekomstklaar is.

We leven in een tijd van grote veranderingen: Op het gebied van technologie, digitalisering en klimaatverandering. Voor organisaties komt het eropaan hoe ze daar mee omgaan. Adaptief en innovatief inspringen op verandering oftewel transformatievermogen is nu meer dan ooit cruciaal.
Met de Transformatiescanner onderzoeken we de mate waarin een organisatie is voorbereid op de veranderingen en in staat is tot transformatie. Dat doen we met behulp van de inzichten van medewerkers over het transformatief vermogen van de organisatie.
Anders gesteld: de transformatiescanner is een gezondheidscheck voor organisaties.

Op grond van wetenschappelijk onderzoek bevat de Transformatiescanner 6 thema’s ( o.a SYSTEEM, IMPACT en EVOLUTIE) waarmee we de transformatiegereedheid van jouw organisatie in kaart brengen. 
De antwoorden op de vragen per thema vormen een overzicht van de ontwikkelgraad van adaptiviteit en innovatie van de organisatie.
Is jouw organisatie een achterblijver, een beginner of misschien zelfs een expert of pionier op transformatie gebied?
Wat zijn de ontwikkelpunten en wat gaat prima?
We creëren een bewustzijn, zodat de organisatie gerichte vervolgstappen kan zetten.
In een gesprek lichten we de feedback en inzichten toe en bespreken de relevante vervolgstappen.

Samen met onderzoeksbureau excap, de innovatieconsultants van nlmtd en de creatieve organisatieverfrissers van Brain Fuel ontwikkelde Strategiesmid deze scanner.

Nieuwsgierig?

Wij zoeken 2 bedrijven die met ons de transformatiescan willen valideren. Neem contact op als we met jouw organisatie kunnen gaan testen!

Neem contact op

Creating future-proof organisations